tisdag 29 november 2011

Hej igen!

Vet att det var länge sedan jag bloggade nu men eftersom att sömn är en bristvara här hemma nu förtiden så prioriterar jag många gånger att gå och lägga mig istället. Som tur är har man ju lärt sig att bara för att barnen inte sover så bra om nätterna just nu så betyder det inte att de sover lika illa om en månad. Det där går i vågor som tur är :)

MEN i dag känner jag att jag har orken på min sida så då passar jag på! ;)

Hemskt va tiden går fort! Tänk att det redan är jultider! Så himla mysigt tycker jag :) I veckan som gått har vi hunnit med en hel del som hör julen till.

Största delen av måndagen ägnade Nea och jag till adventsförberedelser. Stjärnor och ljusstakar åkte upp i fönsterna, julgardiner hängdes upp och tomtarna ställdes fram :) I fredags var vi på julfest på Neas barntimmar. Där blev det dans kring granen, fika med lussekatter och pepparkakor och en massa bus! Lite bakning har vi minsann också hunnit med. I lördags bakadeNea och jag kokostoppar med saffran och apelsinsmak och i söndags bakade vi pepparkakor hos mormor och morfar. Så nu börjar man sakta men säkert känna att julstämningen börjar infinna sig ;)Lille V Växer så det knakar! Han är redan fem månader nu den lilla plutten :) Eftersom att amningen inte längre är tillräcklig för honom så började vi i förra veckan att ge honom lite havregrynsgröt på kvällen och lite mat på förmiddagen, så det äter han nu med stor förtjusning :)


Att ligga stilla på filten tycker han inte lika roligt som tidigare. Nu när man tittar till så kan han helt plötsligt befinna sig på ett helt annat ställe än det man la ner honom på! Han han kommit på att han kan rulla dit han vill :) Ja så det händer mycket med honom oxå just nu :)

Hoppas verkligen att jag ska kunna få tid att blogga lite oftare nu! Men jag vågar inte lova det ;)

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar