fredag 15 april 2011

Nea leker på öppna förskolan

I förmiddags åkte Nea och jag till öppna förskolan som ligger mittemot leklandet. Detta är en i mitt tycke fantastisk öppen förskola! Den är öppen för föräldrar och barn i åldrarna 0-5 år, mån-fre mellan kl.8.30-12. Personalen som jobbar där är väldigt engagerad och har lång arbetslivserfarenhet inom barnomsorgen.

Här erbjuds barnen en god pedagogisk verksamhet i samarbete med mig som förälder. Vi träffar vänner, leker och pysslar. De barn och föräldrar som vill kan även delta i sångstund samt sagovila med fruktstund. Förmiddagen avslutas med fika/lunch och sedan hjälps alla åt att städa upp leksakerna som har används. På onsdagar är det utedag, då bedrivs verksamheten i Wämöparken. Där får barnen leka tillsammans utomhus i skogen, träffa djur och grilla.


Att busa i kuddrummet är nog det roligaste Nea vet nu för tiden. Här hoppar hon bland kuddarna, klättrar i ribbstolarna och bygger kojor tillsammans med kompisar. Prefekt motorik och samarbetes övning tycker mamma! ;)

Nea har valt att måla en fin påskteckning i gult och grönt :)

Här kommer vi att spendera mycket tid, nu när vi båda ska vara hemma för att umgås med och lära känna vår nya lilla familjemedlem som snart kommer ut till oss! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar